Heel Maastricht Bakt

Extra onderdeel chirurgencup 2019

Geacht Chirurgisch Nederland!Over 2,5 week is het al zover: de chirurgencup 2019! In fases zijn alle sporten inmiddels bekend gemaakt en weet u wat u te wachten staat en waar voor getraind moet worden. ECHTER, er zal ook een extra onderdeel dit jaar zijn waarbij punten te verdienen zijn. Hiervoor is wel enige voorbereiding nodig. Wat dit onderdeel dan is, is te zien in dit filmpje. Onderaan dit bericht staan enkele kleine regels.Succes met de voorbereidingen voor dit onderdeel, maar natuurlijk ook voor alle sporten én voor de 2e cupchallenge: de regio-vlag!We zien jullie allen graag tegemoet, 22 juni 2019!~ Organisatie Chirurgencup 2019 regio VIII ~De regels:- 2 personen mogen deelnemen aan dit onderdeel; 1 man en 1 vrouw, 1 van de 2 is staflid- minimaal 1 ingrediënt dient meegenomen te worden uit eigen regio- De basisingrediënten verzorgen wijUitgebreide informatie is beschikbaar op www.chirurgencup.nl

Gepostet von Chirurgencup am Dienstag, 4. Juni 2019

Tijden  

Briefing 10.45 uur  

Start 11.00 uur  

Einde 12.00 uur  

Locatie  

Main area 

Teamsamenstelling  

1 man, 1 vrouw, 1 van de 2 is staflid 

Speluitleg en regels  

Bij dit onderdeel wordt uw culinaire creativiteit op de proef gesteld. 

Ieder team krijgt de keuze uit een voorgebakken vlaaibodem van de beste vlaaienbakker van Maastricht. U krijgt vervolgens 45 minuten de tijd om uw vlaai af te maken. U moet hiervoor minimaal 1 ingrediënt uit uw eigen regio meenemen en gebruiken. Alle ingrediënten die u meegenomen hebt moeten door de jury goedgekeurd worden. Overige algemene ingrediënten (zoals vruchten, suiker, en room) zijn voor u in de “Heel Maastricht bakt” pantry beschikbaar. 

De jury beoordeelt en proeft uw vlaaien, waarbij u een score voor smaak,            presentatie en originaliteit krijgt. Het team met de meeste punten wint dit onderdeel. Bij gelijke stand wint het team met de meeste ingrediënten uit de eigen regio.  

Puntentelling  

1e plaats 10                       

2e plaats 9                          

3e plaats 8

4e plaats 7

5e plaats 6

6e plaats 5

7e plaats 4

8e plaats 3