Locatie

De Chirurgencup 2019 zal plaatsvinden op Sportpark De Geusselt te Maastricht. Hieronder vindt u de routebeschrijving voor personenauto en bus met kaart.

Routebeschrijving vanuit richting Eindhoven AUTO

Volg de A2 en neem afslag Maastricht – Berg en Terblijt. (Hierbij gaat u niet door de Koning Willem Alexandertunnel.) Ga bij de stoplichten linksaf. Volg de weg rechtdoor tot bij de met verkeerslichten beveiligde kruising Terblijterweg/Oostermaasweg. Hier gaat u linksaf en rijdt u de Discusworp in. Bij de eerste gelegenheid slaat u rechtsaf. Dit is de weg naar de centrale, openbare parkeerplaats. Deze is volledig verlicht en biedt ruimte aan 400 auto’s. Vanaf de parkeerplaats loopt eenvoudig naar het evenemententerrein. Hiervoor kan u de aanwezige bordjes richting Geusseltbad volgen.

Invoer navigatie: Vijfkamp 1, 6225 XN Maastricht

Routebeschrijving bus vanuit richting Eindhoven BUS

Volg de A2 en neem afslag Maastricht – Berg en Terblijt. (Hierbij gaat u niet door de Koning Willem Alexandertunnel.) Ga bij de stoplichten linksaf. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtdoor en sla bij de tweede verkeerslichten linksaf. Rijdt door langs de McDrive. U komt zo uit naast het voetbalstadion alwaar u ontvangen zal worden om de bussen te parkeren. Vanuit de bus loopt u de weg langs het stadion af tot aan het evenemententerrein.

Invoer navigatie: Olympiaweg 68, 6225 XX Maastricht

E: Parkeerplaats bussen
F: Parkeerplaats auto’s