Video’s

Aftermovie

Lieve deelnemers,We mogen Utrecht feliciteren met het winnen van de Chirurgencup 2019, maar willen ook alle andere regio's danken voor de grote opkomst, sportiviteit, aanmoediging etcetera! Wij hebben genoten en we hopen jullie ook. Om nu al na te kunnen genieten hebben we zoals een groot gedeelte van jullie gezien hebben, gedurende de dag al een kleine aftermovie gemaakt. De officiële aftermovie gaat nog komen.Nogmaals namens de hele organisatie dank aan u allen!!! En natuurlijk tot volgend jaar in het hoge noorden; Groningen!

Gepostet von Chirurgencup am Samstag, 22. Juni 2019
Teaser Aftermovie
Chirurgencup 2019: nog 1 week! Compilatie + Kinderprogramma

Geacht Chirurgisch Nederland,Over 1 week is het al zover, de strijd om de Chirurgencup 2019! Om alles nog eens voor iedereen op een rijtje te zetten hebben we deze compilatievideo gemaakt; toon hem in al uw ziekenhuizen en haal de laatste twijfelaars over om ook af te reizen naar ons prachtige zuiden! Mocht u denken: maar wat moet ik dan met de kinderen? Wij hebben de oplossing!Wij hopen dat er dit jaar weer veel kinderen mee komen naar de Chirurgencup! Er is voldoende ruimte om de hele dag te spelen op het evenemententerrein, en helemaal in het midden, naast het centrale plein is het speciale kinderveld. Natuurlijk is er een springkussen aanwezig, maar speciaal voor als het slecht weer is (waar we niet vanuit gaan), of de zon te fel, kunnen jullie in de tent:- Kleuren- Geschminkt worden- Verkleden- Sjoelen- Zelf Ranja melken- Voorgelezen worden- Gewoon lekker even chillenEn natuurlijk is er ook een junior-editie van ‘ Heel Maastricht bakt’ , want alle kinderen kunnen komen cakejes versieren (en daarna komt het leukste: opeten!)!Er is de hele dag iemand aanwezig om jullie te helpen met alle activiteiten, maar houden papa en mama alsjeblieft ook een oogje in het zeil?WIj hopen alle sporters, supporters en kinderen te zien, 22 juni 2019, te Maastricht, voor de strijd om de Chirurgencup 2019!

Gepostet von Chirurgencup am Freitag, 14. Juni 2019
Compilatievideo in aanloop CUP
Extra onderdeel chirurgencup 2019

Geacht Chirurgisch Nederland!Over 2,5 week is het al zover: de chirurgencup 2019! In fases zijn alle sporten inmiddels bekend gemaakt en weet u wat u te wachten staat en waar voor getraind moet worden. ECHTER, er zal ook een extra onderdeel dit jaar zijn waarbij punten te verdienen zijn. Hiervoor is wel enige voorbereiding nodig. Wat dit onderdeel dan is, is te zien in dit filmpje. Onderaan dit bericht staan enkele kleine regels.Succes met de voorbereidingen voor dit onderdeel, maar natuurlijk ook voor alle sporten én voor de 2e cupchallenge: de regio-vlag!We zien jullie allen graag tegemoet, 22 juni 2019!~ Organisatie Chirurgencup 2019 regio VIII ~De regels:- 2 personen mogen deelnemen aan dit onderdeel; 1 man en 1 vrouw, 1 van de 2 is staflid- minimaal 1 ingrediënt dient meegenomen te worden uit eigen regio- De basisingrediënten verzorgen wijUitgebreide informatie is beschikbaar op www.chirurgencup.nl

Gepostet von Chirurgencup am Dienstag, 4. Juni 2019
Heel Maastricht Bakt
Chirurgencup 2019 – de laatste sporten

Chirurgisch Nederland!Hierbij dan de allerlaatste sporten! Laat het trainen maar beginnen… Extra informatie is te vinden op de website, www.chirurgencup.nlMet de laatste sporten is echter het programma nog niet rond; er zal nog een korte toelichting komen over het kids-programma én er volgt nog een speciale aankondiging voor een niet-sport onderdeel, waarmee 22 juni wél punten te verdienen zijn…. Hierover dus later meer; blijf facebook in de gaten houden!

Gepostet von Chirurgencup am Freitag, 3. Mai 2019
DE LAATSTE SPORTEN
Chirurgencup 2019 – de tweede cup challenge

Geacht chirurgisch Nederland! Hierbij een filmpje met de verwijzing naar de tweede cup-challenge!De vereisten waar in het filmpje naar verwezen worden zijn alsvolgt: o Afmetingen: 1.5mx1m in landscape (niét portret)o Bevestigingsmanier: ring in elke hoek o Regiokleuro Regionummero Mee te nemen op de dag zelf en af te geven bij aankomst bij organisatieVeel plezier en succes met het ontwerpen en maken!

Gepostet von Chirurgencup am Freitag, 12. April 2019
PRE CUP CHALLENGE 2
DE EERSTE 4 SPORTEN!!! CHECK ZE NU EN MAAK JE TEAM COMPLEET!!!
CHIRURGENCUP 2019

22 juni. Chirurgencup 2019. Maastricht. BE THERE!Met deze video is ook de eerste challenge afgerond en wij kunnen u mededelen dat regio 2 (AMC) deze eerste challenge heeft gewonnen! Gefeliciteerd!!Binnenkort volgt meer info over de sporten en zal ook de 2e challenge gestart worden.

Gepostet von Chirurgencup am Sonntag, 17. Februar 2019
PRE CUP CHALLANGE 1